#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (22 juli t/m 28 juli)

Bonjouuuur!

Oui, Oui une nouvelle blogpost tout le chemin de la France. Het is hier prachtig mensen! Zon, zee strand en helemaal back to nature. Enkel moi et mon planche de surf. For the information, ik heb hier geen elektriciteit, geen keuken, geen badkamer, geen wifi… O-M-G, inderdaad! Een week lang zonder standaard wifi….Zooooooooooooo dat is lang geleden. Maar huh? Hoe schrijf je dan deze post? En hoe update je je Instagram…? Well, op de camping leef ik volledig offline maar omdat ik als blogger simpelweg niet zonder internet kan en omdat ik hier natuurlijk ook ben om te schrijven en plaatjes te maken loop ik elke dag met mijn moderne spulletjes naar een dorpje in de buurt waar ik in een gezellig koffietentje al mijn apparaten (camera, telefoon, laptop) aansluit en werk.  Omdat ik all the way from France deze blogpost schrijf en geen wifi heb in of dichtbij de tent zal het een kort maar krachtige Flashback Friday zijn! Ik ga namelijk een speciale Mimizan post maken waarin ik jullie alles vertel over mijn surfavonturen, het kamperen en de gezelligheid hier. So stay tuned for that one! Voor nu een korte Flashback Friday:) 

 

Vrijdag 22 juli: 

– 7:00 uur: Awake:)
– Breakfast: Een bakje magere kwark (350 gram) met cruesli
– Work-out: LEGGGGDAAAY! Met rapapapapaaaa een NIEUW RECORD voor de leggpress ! Ik druk voor het eerst 127 kg weg, en daar ben ik met mijn gewicht van nog geen 50 kg toch wel een beetje trots op:) Na 90 minuten ga ik huiswaarts.
– Snack: Meloeeeen (1 kilo .. gehe) #vreetzakje #iknow maar een kilo meloen valt echt mee als je het op eet…
– Boodschappen halen
– Werken achter mijn laptop en ik heb nog een belafspraak
– Lunch: 3 geroosterde broodjes met gerookte kipfilet
– Mijn vriendinnetje Joella komt gezellig even langs, ik pak ondertussen mijn koffer in. Ook mijn goede vriend jim (die overigens in het zelfde gebouw woont) komt even buurten. Gezellige boel.
– Stuff ingepakt, laatste dingetjes opgeruimd en ready to eat again.
– Ik pak de metro naar mijn vriend om nog even samen te eten voor ik op vakantie ga:) Hij is  nog op zijn werk maar ik haal vast boodschappen en ga koken. Als het eten op tafel staat komt hij net thuis #wateentiming
-Diner: Fusilli pasta met broccoli, courgette, een uitje, gerookte zalm, carbonara saus en een hoop oude kaas.
– Na het eten brengt mijn vriend me naar het Amstelstation en vertrek ik nog voor één nachtje en een halve dag naar Epe om bij het 50 jarig verjaardagsfeestje van mijn vader te kunnen zijn! Als ik rond een uurtje of 22;30 in Epe aan kom staat er al een abraham in de tuin en eentje op het dak, ook staat er een groot spandoek met een grappige tekst bedacht door mijn tante&oom.
-23:30 uur: Goodnight!

Zaterdag 23 juli: 

-8:30 uur: Wakkeerrr…ik mocht van mezelf uitslapen. Dan ben ik dus om 8;30 uur wakker:)
Ontbijt: Magere kwark met muesli, rozijnen en wat chocovlokken
– Daddddy’s party! We gaan aan de slag met de voorbereidingen voor het feestje. Ballonnen opblazen, sta tafels en eettafels klaarzetten, taart bakken , drinken koelen, vlaggetjes ophangen etc. etc. Ook werk ik nog even mijn laatste administratie en mail dingen bij voor ik morgenvroeg vertrek naar Frankrijk.
– Work-out: Birthday party of niet, mijn saturday run gaat gewoon door! Ik ren 11 km en kom lekker bezweet weer thuis. #warm
– Lunch: Een bakje aardbeien met twee snee brood en een groot glas koud water
– Douchen, omkleden en gezellig naar buiten want de eerste visite is gearriveerd:)
– Diner: We hebben een buffet besteld met van alles. Kipsaté, pasta salade, aardappeltjes, salade, varkenshaasjes in roomsaus, gehaktballetjes, stokbrood met kruidenboter. Ik eet drie grote borden met van alles wat:)
– Om 20;00 uur moet ik de gezelligheid helaas verlaten om terug naar Amsterdam te reizen. Het is ruim 2 uur reizen en ik wil niet al te laat slapen aangezien mijn wekker voor morgen om 6 uur staat en ik naar Frankrijk ga rijden.
– 23:00 uur: Welterusten:)

IMG_3397image1

 

Zondag 24 juli:

-6:00 uur: Wekkkkkertje
– Ontbijt: Ik eet mijn koelkast leeg waar nog een halve galia meloen en een halve watermeloen in lagen.
-7;15 uur: Lets Go Go Go Gooooooo
– Met de auto naar Mimizan rijden. We stoppen onderweg 4 keer ongeveer 10 minuutjes (enkel snel plassen en van bestuurder wisselen) en knallen in één keer door naar Zuid-Frankrijk.
-Snack: Onderweg eet ik mijn banaan op en we hebben een doosje autodrop gehaald die Frankrijk ook niet heeft gehaald haha.
– Lunch: Van huis had ik 6 boterhammen mee (3 met pindakaas en 3 met kipfilet)
– In 12 uurtjes hebben we 1200 kilometers afgelegd en nog voor het donker komen we aan op het surfkamp.
– Diner: Nadat we al onze spullen in de tent hebben gelegd besluiten we bij het restaurantje op de camping wat te eten. Ik neem een maaltijdsalade met kip, tomaat, komkommer, kaas, ui en olijven.
– 00:00 uur: uitgeput vallen we in slaap.

IMG_3259 IMG_3261 IMG_3260

Maandag 25 juli:

-8:00 uur: Wakker
– Work-out:  Ik ga hardlopen om de omgeving een beetje te leren kennen. Ik ren 5,2 km en ben het dan zat. Ik merk toch wel aan mijn beentjes dat ik gister 12 uur in een auto heb gezeten. #lammebeentjes.
Ontbijt: Een bakje yoghurt met cruesli (met chocolade, kokos en rozijnen)
– Off to the beach
– Surfen
– Lunch: Een half stokbrood met chorizo
– Werken in een lokaal café
– Diner: 4 kazen Tagliatelle met een halve pizza
– Werken en op tijd naar bed
– 23:00 uur: Goodnight!

IMG_3281

image

Dinsdag 26 juli: 

– 8:00 uur: Tent uitgebrand! #hothothot
– Pre-ontbijtje: een appel en een smoothie
– Work-out: Rennnnnen:D Ik ren nu een stuk langer en zie zulke mooie stukjes natuur ! Na 8,5 km kom ik met een voldaan gevoel weer op de camping aan. Wat was dat lekker:)
– Ontbijt: Bakje yoghurt met cruesli (chocolade)
– Naar het strand, surfen, foto’s maken, chillen
– Lunch: Een halve watermeloen en een banaan
– Werken in hetzelfde chille lokale restaurantje
– Diner: Scherpe Currrry! (Rijst met kip en sla en van die currysaus)
– Werken
– 22:00 uur: terug naar de camping voor de open Mic!
– 01:00 uur: Welterusten!

IMG_3272 IMG_3303

Woensdag 27 juli:

– 7:30 uur: Waaaaaaaaaaaaaaarm, tent uit, tent uit, tent uit!
– Pre-workout ontbijtje: een hele ananas
– Work-out: Hardlopen: Dit keer ren ik 6 km de andere kant op en ontdek ik weer nieuwe schattige straatjes, huisjes en een hele mooie boulevard!
Ontbijt: Twee stukken stokbrood (1 met kaas, 1 met chocopasta) en een bakje muesli met yoghurt!
– Omkleden, douchen en de auto in. Op naar Spaaanjeee!
– Een dagje San Sebastian staat op de planning. Je leest er alles over in de Speciale Mimizan post die nog gaat komen. Maar in short: winkelen, sightseeing, lekker eten en chillen!
– Snack: Een HUGE ijsco!
Diner: Dubbele hamburger met kaas, bacon, ui, mosterd, tomaat, sla en natuurlijk frieetjes!
– 2:00 uur: We zijn weer thuis, onderweg nog even geflitst #oops MAAR een heel geslaagde dag:)
-2:45 uur: Welterusten!

IMG_3384 IMG_3378

Donderdag 28 juli:

– 8:30 uur: Wakker…Ik wil nog uitslapen maar in een tent met deze temperaturen is dat echt onmogelijk!
Snack: Banaan en een glas water
– Work-out: Runnning #again. Ditmaal ren ik weer 6 km. Wel een wat saaiere route maar prima voor vandaag:)
– Ontbijt: 2 stukken stokbrood (1 met chocopasta en 1 met salami) + een schaaltje yoghurt met cruesli.
– Surftime again! #letscatchsomewaves
Lunch: half stokbrood met salami en ijsthee
– Werken
Snack: Appel
– Naar huis wandelen, douchen, omkleden en klaarmaken voor een avondje werken. Maar eerst nog even dineren.
-Diner: Mexicaanse wraps met mais, gehakt, sla, tomaat, komkommer en salsasaus.
– Werken tot 22:00 uur, eveneens in het dorpje in de buurt
– Stapppen. We gaan een avondje uit voor de verandering!
– ….?? Welterusten

IMG_3324IMG_3317

Well, dit was een hele vreemde flashback friday. Totaal niet uitgebreid en best wel detailloos… Mijn excuses, dat komt omdat ik hier weinig wifi heb en omdat ik natuurlijk nog niet alles wil verklappen over mijn avonturen hier. Als je wilt weten hoe mijn dagen er hier precies uitzien, wat het surfkamp inhoudt, hoe het me vergaat op de golven en hoe het in Spanje was dan moet je vooral even de blog in de gaten houden!
Ik wens jullie een heel fijn weeeekend<3!
Tot snel! Dan kom ik onder andere met een nieuw hardloopschema, een speciale surf/mimizan post en natuurlijk nog veel meer so staaay tuned!

Liefs,
Suzanne

Follow me on Instagram Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee!

 

 

 

Related Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  shopping blog
  August 22, 2016 at 18:40

  Excellent blog! Do you have any helpful hints for aspiring
  writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m
  a little lost on everything. Would you recommend starting with a free
  platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out
  there that I’m totally confused .. Any recommendations?
  Cheers!

  • Reply
   Suzanne
   August 23, 2016 at 13:52

   Thankyou! Great to hear you would like to start a blog yourself! You should really do that if you love to write ! I would recommend starting with a free platoform and see if you still like it after a couple of months of blogging. You can always change later on to a more professional platform but I think WordPress would be great to start! Gooodluck with everything! Kindest,

  Leave a Reply

  Read previous post:
  kleine borsten
  EEN ODE AAN KLEINE BORSTEN

  Boooobie post! Kleine borsten, platte borsten, mini tietjes….I would like to request a moment of silence for all the boobs...

  Close