#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (26 mei t/m 1 juni)

Van eten in een sterrestaurant tot een frietje van de FEBO. Van een twee uur durende fietstocht naar het strand tot een kort ritje naar restaurant Atelier voor een uitgebreide lunch met Koupe ijs. Oh en ik belandde deze week in bed met Marly van der Velden en Carolien Spoor…. Wil je meer van deze week vol bijzondere maaltijden en extra work-outs? Check dan vooral deze gloednieuwe Flashback Friday post! 

 

Vrijdag 26 april:

-7:00 uur: De wekker
– Perry Sport take over! Vandaag neem ik een hele dag het Instagram account van Perry Sport over. Ik begin de dag met het maken van een gezond en vrolijk ontbijtje om te delen via hun account.
Ontbijtje: Fruit bowl met een beetje kokosrasp
– Work-out: GYMTIME! Vandaag train ik samen met Tjarko mijn schouders, rug en armen! We trainen iets langer dan een uur en gaan dan samen boodschappen halen.
– Douchen en even het huis opruimen en ‘opleuken’ ! Ik had gister weer nieuwe bloemen besteld via ZIBR  voor het gezellige weekend gevoel. Die ga ik verdelen over verschillende, gekleurde en doorzichtige vaasjes terwijl Tjarko ondertussen vertrokken is naar zijn werk.
– Lunch: 3 snee brood (2 met hummus+kipfilet, 1 met cervelaatworst)
– Na de lunch ga ik even aan het werk achter mijn laptop en dan krijg ik een berichtje van Tjarko dat hij zijn eten vergeten mee te nemen is naar werk. Hij werkt tot 21 vanavond dus ik moet even langs zijn werk fietsen om zijn avondeten te brengen.
– Eten brengen naar Tjarko en gelijk even langs het postkantoor om wat verkochte kleding op te sturen! Voor degene die het gemist hebben, ik verkoop een deel van mijn (sport) kleding via United Wardrobe. Bekijk mijn kledingkast hier, misschien zit er nog iets leuks voor je bij:)
– Eenmaal op de fiets krijg ik een warmteklap in m’ n gezicht. Jeetje, het is écht warm vandaag! Heerlijk! Ik besluit dan ook om bij terugkomst thuis mijn bikini aan te trekken en voor ons huis aan de Amstel te gaan liggen.
– Als ik net een uurtje buiten lig komt Maxime langs. Ze rijdt langs ons huis wanneer ze van haar werk naar huis gaat en komt er gezellig bij zitten. Omdat ze haar werkkleding nog aan heeft geef ik haar een bikini van mij zodat we lekker nog even buiten kunnen genieten van de zon.
– Diner: Maxime ging een pizza bestellen en dat vond ik een goed idee. Ik bestel ook een pizza en we eten deze heerlijk buiten op! Terwijl we aan het smikkelen zijn komen Jim en zijn vriend ook nog even langs. Ze komen gezellig even een uurtje bij ons zitten.
– Genieten aan de Amstel! Echt een goed begin van het weekend!
– 21:00 uur: Nu begint het een beetje frisjes te worden en besluit ik lekker naar binnen te gaan. Maxime gaat naar huis en ik wacht nog even op de bank tot Tjarko thuis komt.
– 22:30 uur: Slaapfijn<3

Zaterdag 27 mei:

– 7:00 uur: Ons bed uitgebrand! O M G wat schijnt de zon al fel!
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Tjarko gaat weer naar de sportschool en ik ga een rondje rennen nu het nog niet extreem heet is.
Work-out: Ik ren een rondje van 6,5  km en ben gauw weer thuis want ik vind het veel te benauwd!
– Even uitzweten thuis, het huis stofzuigen en dan lekker naar buiten aan de Amstel liggen. Ik neem mijn telefoon mee zodat ik buiten nog wat e-mails kan beantwoorden en andere kleine dingetjes kan regelen.
Lunch: 4 snee brood (2 met kipfilet, 2 met hummus)
– Na de lunch zie ik opeens dat Jim en zijn vriend ook aan de Amstel liggen, op nog geen tien meter van mijn handdoek! Ik ga gezellig bij hen liggen en we kletsen tot een uurtje of 16.
– Tjarko is ook net thuis van de voetbal en we moeten ons douchen en klaarmaken voor een etentje met zijn familie.
– We gaan gezellig eten bij MOS. Mos heeft sinds dit jaar een Michelin ster en kent een Frans-internationale keuken waar ze vooral gebruik maken van pure en eerlijke ingrediënten uit het seizoen. De ligging van het restaurant aan het IJ maakt de beleving extra speciaal. Binnen is het interieur verdeeld in kleine ruimtes met een fantastisch interieur! Wij zitten gezellig buiten want het is goed weer ! Ook daar kun je prachtig zitten.
Diner:  We nemen een 6 gangen diner met een bijpassend wijnarrangement. Zelf neem ik geen wijn, alleen de dessertwijn doe ik mee. Hieronder heb ik foto’ s van alle gerechten toegevoegd en eronder wat het was.
– Na het eten fietsen Tjarko en ik samen met zijn zus en haar vriend terug de stad in. We doen samen nog even een drankje in Pijp, maar ik wil het liefst naar huis. Ik voel me namelijk opeens erg naar. Als we bijna thuis zijn moet ik op de fiets overgeven. Ik kan het nog net inhouden, maar ik voel me slechter en slechter. Eenmaal thuis barst ik in huilen uit van de buikpijn. Ik heb geen idee wat er nou mis is en waarom ik me opeens zo ontzettend ziek voel. Enige tijd bevind ik mij op ons toilet waar een groot deel van de maaltijd eruit blijkt te komen. Vreemd zul je denken, je hebt toch net gekeken in een ster restaurant…dat eten zou juist hartstikke goed moeten zijn! En dat was het ook! Alleen…ik blijk een allergie te hebben voor weekdieren en schaaldieren. Eigenlijk wist ik dit ook wel. Ik ben in het verleden al eens heel erg ziek geworden van mosselen en ik ben geboren met een allergie voor bepaalde eiwitten. Maar ik heb er verder  nooit bij stil gestaan dat diezelfde eiwitten uit mosselen (tropomyosine) ook in coquilles, kokkels en alle andere week- en schaaldieren zitten. Ik eet dat normaal zelf nooit dus ik ben er ook nooit mee in aanraking gekomen. Helaas voor mij kan ik de rest van de nacht met enorme buikpijn doorbrengen. Gelukkig is Tjarko heel lief voor me en haalt hij een spuugbak en mag ik op zijn plekje liggen zodat ik sneller uit bed kan om naar de wc te rennen.
– A fin, tot morgen!

Licht gebrande zeebaars met een zalf van nori, medium gedroogde tonijn, Noordzee-krab en groene appel.

Gegrilde coquille met Hollandse asperge, en een vinaigrette met rabarber en gebrande hazelnoot. 

Makreel met Oosterschelde kreeft, crostini met groene olijf, coulis van tomaat en een saus met zee-egel.

Lauwwarme tartaar van doperwt en dragon met geroosterde ganzenlever, kokkels en een gepocheerde eidooier.

“Captains dinner” bbq Runderbavette met Opperdoezer Ronde, piccalily en kapucijners. 

Dessert van merengue, aardbeien, vanille en Mastiha.  

Zondag 28 mei:

– 9:30 uur: Ik ben nog steeds niet helemaal lekker en lig lui in bed. We zouden vandaag eigenlijk vroeg naar het strand fietsen, maar omdat ik me nog niet topfit voel besloten we uit te slapen en even aan te kijken hoe het zou gaan
Ontbijt: Fruitbowl van een banaan met bevroren rood fruit, een scheutje yoghurt en een handje creusli
– Na het ontbijt komt denk ik het laatste restje van gister eruit, want daarna voel ik me eigenlijk best wel weer prima. Gelukkig:)
– We besluiten toch nog onze spullen te pakken en richting Bloemendaal te fietsen.
Work-out: 31 km fietsen
– Snack: Onderweg eten we een banaan
– Een kleine 2 uurtjes later arriveren we op het strand, heerlijk!
Lunch: We gaan gelijk lunchen, want van zo’ n toch krijg je trek! We bestellen een thaise soep die we delen en beide een Surinaamse bara met pittige kip! Yummie!
– Op het strand val ik nog even in slaap en we spelen spelletjes. Rond een uurtje of 18 begint het wat af te koelen en besluiten we onze spullen te pakken en richting Amsterdam te fietsen.
Work-out 2: 31 km terugfietsen
Pitstop snack: Onderweg stoppen we even bij de FEBO om een frietje te halen. We bestellen een grote friet met mayo en satésaus die we delen
– fietsen, fietsen, fietsen!
Diner: Eenmaal thuis gooien we twee pizza’ s in de oven (4 kazen en kebab) en smikkelen we deze lekker samen op.
– We kijken nog een docu op Netflix en gaan dan gauw slapen.
– 23:30 uur: Goodnight, xx

Maandag 29 mei: 

– 7:00 uur: Nieuwe week!
Ontbijt: Acai bowl
– Gelijk na het ontbijt duik ik achter mij laptop om te werken! Ik heb zin in deze nieuwe week en wil gelijk aan de bak! Normaal gesproken sport ik het liefst in de ochtend, maar dan schuif ik vandaag nog even vooruit.
Lunch: 4 snee brood (2 met hummus, 2 met pindakaas+hagelslag)
– Werken!
Snack: Banaan
Work-out: Omdat het alweer te laat is om nog te gaan zwemmen of gymmen ga ik rennen. Niet helemaal volgens de planning, maargoed. Beter een rondje rennen dan helemaal geen work-out meer. Ik wilde eigenlijk niet rennen om mijn benen rust te geven na de fietstocht van ruim 60 km van gister. Dus ik besluit heel rustig een rondje van 7 km te rennen.
– Diner: Na de work-out maak ik even snel een witlof salade van rauwe witlof met peer, walnoten en rozijnen klaar.
– Na het eten fiets ik naar het creative house! Vandaag is daar de opening van de schone gezichten week georganiseerd door Garnier! Dit jaar staat de Schone Gezichtenweek in het teken van Skin Peace. Een schoon gezicht is vrede voor de huid. Bij peace denkt men al snel aan de  wereldberoemde Peace bedscene met Yoko Ono en John Lennon. En omdat je gezicht reinigen het eerste zou moeten wat je doet wanneer je uit bed komt, en het laatste voordat je erin stapt, hebben ze in het creative house de legendarische fotosetting nagemaakt, mét de fotograaf die bijna 50 jaar geleden de beroemde foto mocht maken: Govert Roos. Ook de ambassadrices van de schone gezichten week, Marly van der Velden en Carolien Spoor zijn aanwezig. Ik had uiteraard in mijn eentje in dat bed kunnen gaan liggen, maar als die-hard GTST kijker bedacht ik me geen moment en vroeg ik Marly en Carolien mee in bed. We hadden een superleuk shoot momentje en ik kreeg nog een leuke polaroid en natuurlijk een reinigingspakket mee naar huis! TOP!
– Om 21 uur ben ik weer thuis en komt er iemand langs via Marktplaats die onze tafel wil kopen. We willen deze weg hebben omdat we graag meer kastruimte willen creëren.
– Het is nog best een klusje om de tafel van de muur te krijgen, maar om 22:00 uur zijn de mensen weg en gaan Tjarko en ik slapen.
– Welterusten!

Dinsdag 30 mei:

-7:00 uur: De wekker!
– Ontbijt: Fruitbowl met een handje cruesli
– Werken achter de laptop
– Snack: Stukje chocolade (yes, it’ s that time of the month)
– Thuis doorwerken, vandaag wil ik eerder sporten dan gister en het liefste zwemmen!
– Lunch: 4 snee brood (2 met hummus, 2 met kipfilet)
– Werken!
– Work-out:  Samen sporten met Tjarko! We trainen onze schouders en armen ruim een uur.
– Diner: Pasta met kip, courgette, paprika, tomaat en boursin cuisine +geraspte kaas
– Na het eten lekker douchen en op de bank Netflix kijken!
– 22:30 uur: Welterusten!

Woensdag 31 mei:

-7:00 uur: Helllooo woensdag!
– Ontbijt: Fruitbowl met kokosrasp
– Work-out: Een uurtje zwemmen (ik zwem 3 kilometers)
– Snackie: Banaan
– Even wat mails beantwoorden
– Work-out 2: 12,6 km rennen ! Met deze 12 km heb ik de 100 km grens voor de maand mei ook weer gehaald! Opeens deed mijn Nike app het trouwens weer, hij popte op dat ie was geupdate dus ik dacht, let me check…en verrek deed ie het…Ik moet nog even zien of ik nu weer terug ga naar Nike of bij Strava blijf. Maar ik ben stiekem wel blij dat ie het weer doet #sorrynotsorry
– Snack: Broodje hummus
– Op de fiets naar restaurant Atelier voor een lunch met Koupe!
– Lunch: Een volkoren bol met kip, sla, tomaat & bacon en een groene dressing. Met als toetje de pannacotta waar dus Koupe ijs in verwerkt zit! Super, super lekkker! En natuurlijk met extra eiwitten en minder calorien. Dat kan ik wel gebruiken na die work-outs van vanochtend!
– Na de lunch moet ik helaas door naar mijn werk.
– Diner: Witlof sla van rauwe witlof met een halve galiameloen en een peer + handje rozijnen
– Werken tot 22 uur.
Snack: Vanuit m’ n werk fiets ik door naar de Ijssallon waar ik afgesproken heb met Tjarko. We eten samen nog een ijsje:)
– 23:30 uur: G’ night!

Donderdag 1 juni:

-7:00 uur: Woooow, terwijl ik wakker wordt, mijn telefoon pak en 1 juni op het scherm zie verschijnen schrik ik best wel een beetje…JUNI! Gewoon alweer juni…waar blijft de tijd?! Het vliegt werkelijk voorbij, NIET NORMAAL!
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Vandaag ga ik samen met Sonja shooten in Zandvoort. Zelf had ik op dit moment niet veel om te shooten, maar het was wel een fijn weertje en zo konden we optijd gezellig samen lunchen:)
Lunch: We eten bij een strandtentje in Zandvoort, geen aanrader. Ik bestel een broodje met kip, ei, tomaat, komkommer, paprika, sla, bacon en parmezaanse kaas. Dit is dan letterlijk ook wat ik krijg…maar het smaakt onwijs droog omdat er geen enkele dressing op zit. Verder is de kip ook droog, de bacon te hard en de groenten smaken soppig. NO go!
– Na de lunch gaan we weer richting Amsterdam
– Work-out: 60 minuten sportschool
– Snack: Proteïn shake! (van soja melk met aardbei smaak)
– Snel even douchen en op de fiets naar de Bijenkorf. Daar heb ik afgesproken met Joëlla. Ze wil graag nog een nieuwe zonnebril, dus die gaan we uitzoeken. Daarna gaan we gezellig boodschapjes halen en bij haar thuis eten.
– Diner: Salade van rucola sla met mozarella, carpaccio, pijnboompitjes & parmezaanse kaas. Daarbij eten we gezellig een stokbroodje met brie.
– Rond een uurtje of 21:30 uur ga ik weer richting huis.
– 23:30 uur: Slaapje doen!

Dat was hem dan alweer voor deze week.  Een tikkeltje chaotisch en vermoeiend. Maar wel geslaagd! Het is vanaf nu weer tijd om een beetje een normaal slaapritme te pakken. Door die hitte slaap ik veels te weinig. Maar eerst, nog 1 dagje keihard werken en dan lekker weekend vieren:) ! Ik ga overigens volgende week een paar dagen naar Zürich, dus houdt mijn kanalen goed in de gaten als je niets wilt missen! En anders hoop ik jullie volgende week hier weer te zien!

Geniet van de zonnestraaltjes dit weekend zou ik zeggen!

Liefs, xx
Suzanne
Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
STRIPES & SANDY SHADES

Hee hoi!   Tijd voor een kort maar krachtige post! Want vandaag wil ik deze heerlijke outfit met jullie delen.

Close