#FLASHBACKwithsuus

FLASHBACK FRIDAY (9 JUNI T/M 15 JUNI)

Hyper de hyper, het is alweer vrijdag & het is BIJNA, BIJNA, BIJNA tijd om naar Italië te vertrekken voor een nieuw weekend avontuur! Maar daarover volgende week meer, nu eerst alles over mijn avonturen van de afgelopen week waaronder de 10 km tijdens de Mudmasters van Scheveningen, visburgers proeven op een boot met Kapitein Iglo, de operatie van Tjarko én een lunch met Fossil ! LETS GO!  

 

Vrijdag 9 juni:

– 7:30 uur: Wakker van het getik van de regen op het raam…oh oh dat is geen goed teken!
– Ontbijt: Magere yoghurt met muesli en een beetje kokosrasp
– Na het ontbijt duik ik achter mijn laptop om wat te werken. Om 12 uur staat er een rondvaart gepland met Iglo op de Amsterdamse grachten. Als ik door het raam naar de storm kijk denk ik dat het een goed idee is om even te bellen…Vanaf een uurtje of 14 schijnt het weer stralend weer te worden dus we verschuiven de planning naar 14 uur.
Snack: Appel
– Rond een uurtje of 13 ga ik me klaarmaken voor het event, het is al droog en langzaam zie ik ook de grauwe grijze lucht ook veranderen in blauw. Ik trek iets fleurigs aan en dan fiets ik samen met Sonja naar de Singel.Daar ligt de Iglo boot al op ons te wachten. We krijgen een superleuk matrozen petje en dan gaan we varen !
Lunch: 2 zelfgebouwde visburgers. Dat is weer eens iets anders dan een hamburger of een linzenburger. #bouwjeburgeranders. Ik heb een bolletje met de classic burger belegt en daarop truffelmayonaise, sla, tomaat en avocado. En daarna probeerde ik de hot&spicy visburger op een ander soort bol met avocado, uitjes en paprika. Beide vond ik ze super, super lekker! Sonja is vegetarisch dus zij probeerde de vegaburger. Ook superlekker als ik haar mocht geloven. Ik wilde eigenlijk nog een rondje meevaren zodat we meer burgers konden eten (#sorrynotsorry) maar we hadden nog afgesproken dat ik foto’ s zou maken van Sonja dus voor nog een rondje was helaas geen tijd.
– Shooten voor Sonja haar blog
– Rond een uurtje of 17 ben ik weer thuis en heb ik afgesproken met Tjarko om gezellig samen te eten.
– Diner: Dikke noodles met kip, broccoli, paprika, ui, mais en woksaus á la Tjarko.
– Na het eten ploffen we op de bank met onze Netflix serie, we kijken 2 of 3 afleveringen, I don’t remember.
– 23:00 uur: Welterusten<3

 

Zaterdag 10 juni:

-9:30 uur: Uitgeslapen! Zo lekker! Ik was nog steeds erg moe van het tripje naar Zürich. We hadden natuurlijk twee hele vroege vluchten en je ritme is in de war, je eet anders, je slaapt minder, je doet veel indrukken op. Dat hakte er toch wel in merkte ik. Des te fijner is het dat je op zo’n vrije zaterdag dan echt even kan uitslapen!
– Ontbijt: Acai bowl van bevroren banaan + bevroren blauwe bessen + scheutje yoghurt
– Work-out: Van 11-12:30 staan we samen te zweten in de sportschool #fitcoupleenzo hahaha. We doen eerst een half uurtje circuit en daarna trainen we onze armen & schouders
– Na het sporten gaan we nog even lekkere broodjes halen voor een gezellige weekendlunch en met een tas vol boodschappen fietsen we rond 13 uur weer naar huis
– Lunch: Een kaasbol + een texaanse kruiden bol met zachte kaas, avocado, een gekookt ei, peper & zout + een cracker met humus #genieten
– Na het eten gaan we beide in het huis even aan de slag en aan het werk. Ik moet nog een pakket verzenden en nog wat andere klusjes doen. Ook moeten we nog even kijken bij Ikea voor een nieuw bed. We krijgen volgende week een nieuw matras maar ons onderstel moet ook nog vervangen. Het handigst is het natuurlijk om dit gelijktijdig te doen.
– Rond een uurtje of 18 gaan we nog even wandelen.
– Snack: Onderweg halen we een ijsje, ik neem twee bolletjes. Eentje met limoen cheesecake en eentje met watermeloensmaak
Diner: Als we teruglopen vanuit de Pijp nemen we ook avondeten mee. We bestellen nacho’ s met rundergehakt, tomaat, ui, maïs, olijven, zure room, jalapeños hot, geraspte kaasmix en verse koriander. Daarbij neem ik nog een enchiladas (opgerolde tortilla) met bieslookroomkaas en kipfilet, bedekt onder Salsa Sauce en gesmolten kaas. Tjarko neemt een burrito en samen bestellen we nog 3 Quesadillas met pulled beef, kaas, mais en ui. I know, superveel, supervet en superongezond. Maar zooooo lekker! We eten gezellig op ons balkon:)
– Na het eten gaan we verder met onze Netflix addiction (a)
– 22:30 uur: Slaapzacht<3

Zondag 11 juni:

-7:00 uur: Nope, vandaag konden we niet uitslapen
– Ontbijt: Een gepureerde bevroren banaan + een handje blauwe bessen en een scheutje yoghurt
– Sportkleding aan en op naar Scheveningen voor MUDMASTERSSSS! Zo gaaf! Voor beide onze eerste keer, maar we hebben er superveel zin in! De zon schijnt ook al gewoon als we om 10:30 uur aankomen op het strand. Heerlijk! We zijn door het mega gezellige team van Perry sport uitgenodigd om mee te rennen! Van tevoren is het al dikke pret, foto’ s maken en dansjes doen!
– Work-out: De 10 km Mudmasters! Sjonbge jonge wat was het leuk! Gedurende de hele race hebben we met zijn zevenen gelopen en gekletst. We hielpen elkaar en lachten elkaar uit. Ook onderweg zeiden we al een paar keer tegen elkaar hoe vet we het vonden. Zwaar? Wel nee! Alleen maar onwijs tof ! Van tevoren dacht ik wel even, o m g 10 km door het zand rennen? En dan nog die obstakels? Dat is killing. Maar dat viel zo erg mee omdat je met een groep bent en je om de paar honderd meter even stopt met rennen vanwege het obstakel. In totaal waren er 36 obstakels geloof ik. Ik heb ze allemaal gedaan behalve de elektro shock, zeker omdat die na de waterglijbaan kwam. Met natte kleding, huid en haren geëlektrocuteerd worden leek me niet bepaald goed voor m’ n lichaam en bovendien ook niet leuk en we waren er voor de lol.
– Lunch 1: Na de finish stond een patatkraam..tja die konden we niet negeren na al dat geploeter. We delen een zakje friet met mayo.
– We duiken nog even de zee in met onze vieze kleren en schoenen om het ergste modder eraf te zwemmen. Dan laten we ons opdrogen en rijden we weer naar Amsterdam.
Lunch 2: Eenmaal thuis hebben we natuurlijk weer honger, want op een half frietje na 10 km kun je niet leven. We maken pompoensoep warm en eten daar twee geroosterde broodjes bij met kaas+ een halve avocado.
– Thuis doen we nog even de was en daarna gaan we…jawel…again netflixen. In deze flashback friday lijkt het nu echt erg. Maar het valt eigenlijk wel mee. We kijken verder eigenlijk nooit tv.
– Diner: Restjesdag! We hebben nog Noodles van vrijdag, er is nog pasta over van vorige week én er liggen nog twee Hollande nieuwe (haringen) met uitjes in de koelkast. We koken er een eitje bij en delen alles.
Toetje: Stukje chocolade!
– 22:15 uur: Slapen! Morgen weer een nieuwe week!

 

Maandag 12 juni:

-6:45 uur: Wekker! Tjarko gaat ook vroeg sporten dus we staan beide vroeg op!
– Ontbijt: Magere kwark met cruesli
– Work-out: Om 7;30 zit ik op de fiets naar het zwembad. Van 8-9 zwem ik 3 km op mijn gemakje.
– Na het zwemmen ga ik thuis aan het werk tot een uurtje of 11. Dan maak ik me klaar voor een lunch met Fossil.
– Lunch event met Fossil bij de PLTS Studio in Amsterdam West. Tijdens een heerlijke lunch vertelden Jacintha Scheerder (futurologe) en Renee Vervoorn (fit-girl & fashion mom)  hun kijk op hybrid smartwatches én kregen we natuurlijk een korte uitleg en afbeeldingen te zien van alle modellen van Fossil. Het zijn fashionable horloges waarvan je in eerste instantie niet zou denken dat het smartwatches zijn dus dat is supercool! Het lijkt een simpel horloge maar het is een smartwatches waarmee je dus kunt zien/voelen dat je gebeld wordt en door wie en dat je een berichtje krijgt (dan gaat ie trillen). Ik kan bijvoorbeeld instellen dat mijn moeder contact nummer 1 is (belangrijk), als zij dan belt gaat mijn horloge trillen en zullen de wijzers naar 1 gaan. Dan weet ik dat zij belt. Super handig tijdens je werk dat je weet door wie je gebeld wordt zonder op je telefoon te hoeven kijken. Je kunt dit doen met geloof ik 6 contacten. Uiteraard kan het horloge nog veel meer, maar dat moet ik allemaal nog maar even gaan uittesten de komende weken:)
– Lunch: Salad & The City salad bowl met van alles, spinazie blad, rucola, boontjes, rode biet, zoete aardappel, quinoa, bloemkool, hummus, aged cheese biscuits, homemade croutons, zonnebloempitjes, kikkererwten crumble, honing moster dressing en als toetje een plak bananenbrood ! HEER-LIJK! En bommetje vol!
– Na de lunch moet ik helaas door naar mijn werk:(
– Werken 15-22
Diner: Witlof salade van 2 stronkjes rauwe witlof + een banaan + een peer + een handje rozijnen
– Om 22 uur fiets ik naar huis en vrij direct gaan we ook slapen !

Dinsdag 13 juni:

-7:00 uur: De wekker!
Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli
– Work-out: Gelijk na het ontbijt ga ik snel een klein rondje rennen! Ik ren maar 6,5 km omdat we om 9 uur al naar het ziekenhuis moeten.
– Snel douchen, aankleden en tas pakken en samen met Tjarko naar het ziekenhuis. Vandaag wordt hij geopereerd aan zijn amandelen dus ik heb een dagje vrij genomen.
– Eenmaal in het ziekenhuis wordt alles nogmaals helemaal doorgesproken met de verpleegkundige, krijgt hij een operatiepakje aan en mag ik om 11 uur afscheid van hem nemen. Ik krijg te horen dat ik over ongeveer 6 uur weer bij hem mag dus ik besluit terug naar huis te gaan.
– Boodschappen halen. Ik haal nog wat extra waterijsjes, vla, avocado en zachte pasta omdat hij straks enkel koud&vloeibaar mag eten. Eerder deze week had ik al heel veel bevroren fruit, kwark en eieren ingeslagen. Ik maak daarna de slaapbank op in de kamer zodat ie daar lekker kan liggen.
– Thuis ga ik daarna aan de slag met een stapel Polaroids die ik een tijdje geleden bestelde bij de Fotofabriek . We zijn nog wat bezig met het huis qua indeling en meubels, maar dan zijn de foto’ s in ieder geval ready! Waar we ze precies willen hangen weten we nog niet. Maar we hebben nieuwe meubels besteld dus misschien wel boven onze nieuwe lage kast!
Lunch: 4 snee geroosterd brood met honing en aardbeien !
– Om 16:30 uur wandel ik naar het ziekenhuis. Ik weet dat hij pas rond 18 uur naar huis mag, maar ik ben gewoon benieuwd hoe het is gegaan en hoop stiekem dat ik toch eerder bij hem mag. De verpleegkundige verteld me dat de operatie heel goed is gegaan en omdat het super rustig is mag ik naar de kamer waar hij ligt te slapen.
– Om 18 uur mag ik hem meenemen naar huis. Yay!
– Ik heb een taxi besteld die keurig op tijd voorrijd en letterlijk 5 minuten later zijn we alweer thuis.
– Snack: Waterijsje (samen uiteraard!)
– Diner: Voor mezelf maak ik een heerlijke 4 kazenpasta met paprika, ui, tomaat en een kipburger. Voor Tjarko maak ik een smoothie van bevroren fruit met een banaan + ciazaad, kwark, honing en eiwitpoeder! Vitamientjes, eiwitten & koolhydraten. Hopelijk herstelt hij snel!
– Na het eten komt de zus van Tjarko nog even op ziekenbezoek.
– Snack: We eten met z’ n allen nog een waterijsje (2nd time, I know! ;o)
– Als zijn zus weg is kijken wij nog een aflevering van onze serie (de op één na laatste aflevering alweer OMG).
– 22:30 uur: Slaaplekker!

Woensdag 14 juni:

-7:30 uur: Tjarko heeft honger
– Ontbijt: Ik maak een vloeibaar koud ontbijt voor hem en voor mezelf pak ik een bakje yoghurt met een beetje chocovla erdoor en cruesli!
– Work-out: Swimtime! Ik zwem 3,5 km en ik voel me topfit vandaag!
– Back home draai ik nog een wasje en maak ik een nieuwe maaltijd klaar voor Tjarko plus alvast mijn avondmaal omdat ik straks moet werken.
– Lunch: 3 geroosterde boterhammen met aardbeien + honing
– Werken 12:30-22
– Snack: 2 crackers met kaas
– Diner: Om 17 uur heb ik pauze en eet ik mijn bakje witlof met meloen en aardbeien op #yummie
– Omdat ik snel heb gegeten en mijn pauze nog eventjes duur besluit ik toch tussendoor even naar huis te fietsen om te kijken hoe het met mijn mannetje gaat. En maar goed ook want hij had nog niet gegeten. Ik bereid snel een pasta maaltijd (uiteraard gepureerd) en dan fiets ik weer naar werk.
– 22 uur: freedom:D
-22:30: Welterusten!

Donderdag 15 juni:

-7:30 uur: Gebroken wakker worden, meneer heeft de hele nacht liggen woelen en draaien van de pijn. Daardoor hebben we beide geen oog dicht gedaan. Poor kid:(
– Ontbijt: Magere yoghurt met cruesli voor mij.
– Even lekker kroelen en de laatste aflevering van onze serie kijken met het mannetje
– Work-out: Dan is het toch echt tijd voor wat energie! Ik ga anderhalf uur sporten. Eerst drie kwartiertjes mijn circuitje. Daarna nog drie kwartier armen en rug.
– Boodschappen halen en thuis eten maken voor Tjarko en mezelf.
– Lunch: 4 boterhammen (2 met hummus, 2 met kaas)
– Thuis eventjes werken. En ondertussen werden onze weekendbloemen bezorgd! Een hele grote bos hortensia’ s . De lievelingsbloemen van Tjarko.
– Naar het ‘ celebrate the summer event’ van Lekker Bikes. Een tof fietsenmerk dat me meeneemt door hun store/showroom en daarna op de speciale Lekker Boat met hapjes en drankjes! Het is prachtig weer dus dat is top!
– Snacks on board: Zoete aardappel met feta kaas en vijg + falafel balletjes met hummus
– Diner: Pasta met 4 kazensaus een kipcordonblue en groenten
– Op de bank tv kijken met Tjark!
Toetje: Ijsjestijd again!
– 22:30 uur: Slapen!

Alvast een fantastisch weekend guys! En tot volgende week:D?!

 

Follow me on Instagram – Youtube– Facebook – Bloglovin for moreee! 

Related Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
5 x FIT(LIFE) FRUSTRATIES !

5 fitlife frustraties voor je op een rij! De 5 meest irritante dingen tijdens het leven van een healthy lifestyle!...

Close